Каталог
  • heart
menu_mobile
logo
  • heart
  • cart0
  • cart0
close

У кошику порожньо!

ГРАФІК РОБОТИ: Щодня з 9 до 21; сб, нед з 10 до 20
abs_phone

Політика конфіденційності

При здійсненні замовлення Користувач заповнює реєстраційну анкету, тим самим дає згоду на обробку своїх персональних даних інтернет-магазином «Xalatti» відповідно до Закону України «Про захист персональних даних». Надана інформація є конфіденційною. Адміністрація сайту використовує дану інформацію з метою виконання замовлень Користувача.

Зокрема, Користувач дає свою згоду на обробку його персональних даних, в тому числі, на будь-яку дію чи сукупність дій, таких як збір, реєстрація, накопичення, зберігання, зміна, відновлення, використання і поширення, в тому числі з використанням інформаційних (автоматизованих ) систем.

Iнтернет-магазин «Xalatti» використовує персональні дані Клієнта для обробки замовлення, відповіді на питання Користувачів, доставки придбаних товарів, відправки повідомлень про акції, останніх новин або спеціальних пропозицій.

Адміністрація сайту може надавати інформацію про Користувачів, продажах, партнерах по виконанню замовлень або сторонніх постачальників, проте ці відомості не включають в себе персональні дані.

Адміністрація не обмінюється інформацією з третіми особами, в разі якщо їх метою є прямий маркетинг. Персональні дані користувачів можуть бути розкриті в разі потреби або законних повноважень на розкриття персональних даних, а також за згодою Клієнта.

Iнтернет-магазин «Xalatti» може розкривати персональні дані за умови, що таке розголошення є необхідним для захисту прав або власності компанії, або прав або власності Користувачів нашого сайту. Це також можливо в разі надзвичайних обставин, які передбачають дії щодо забезпечення персональної безпеки Користувачів нашого сайту або необмеженого кола осіб.

Відредагувати персональні дані Ви можете в розділі «Особистий кабінет».

Якщо у Вас є питання або пропозиції щодо справжніх положень Політики конфіденційності, просимо Вас зв'язатися з нами, використовуючи сторінку «Контакти».

Кожна заява щодо конфіденційності Вашої інформації можна надсилати електронною поштою info@xalatti.com.ua

 

Цей сайт сайт використовує файли cookie, щоб ваше користування було зручним

Користуючись веб-сайтом xalatti.com.ua, Клієнт дає згоду на використання та зберігання cookie-файлів на своєму кінцевому пристрої. English Home використовує cookie-файли з метою аналізу відвідувань веб-сайту, якісного надання послуг та оцінки ефективності рекламних кампаній.